Splet

Najenostavneje
napovedati prihodnost je,
da jo implementiramo.


Spletne strani

Spletna stran ali spletna vizitka je v današnji dobi informacij že skoraj nuja. Vsakdo lahko v trenutku preveri vaše kontaktne podatke, vašo dejavnost in druge informacije, kar z mobilnega telefona, če je to potrebno. Izdelamo vam spletno stran na hiter in enostaven način, s katero boste prišli do novih strank in povečali vašo prodajo. Spletna stran danes mora biti prilagojena vsem napravam da se odlično prikazuje tako na telefonu kot tabličnem računalniku. Preko spletnega urejevalnika boste lahko sami urejali vsebino in dodajali novo. Pomagali vam bomo tudi pri vzdrževanju vaše spletne strani.

Veselimo se vašega projekta.

Web komplett design

Web komplett design

Spletne trgovine

Spletno nakupovanje raste kot še nikoli poprej. Naj vam naštejemo nekaj razlogov za spletno trgovino. Prvi in najbolj očiten je, da je spletna trgovina odprta vsak dan v letu, 24 ur na dan. 36% vseh opravljenih nakupov je tistih na spletu. 72% tistih, ki nameravajo kupiti izdelek v trgovini, najprej le-tega poiščejo na spletu.
Izdelamo vam spletno trgovino po vaši meri in potrebah.

Pridobite ponudbo.


Če ne napreduješ,
nazaduješ.


Aplikacije

Datoteke v oblaku, koledar, zadolžitve nalog, beleženje pristopa, kuponi ugodnosti… Imate posebno željo? Proces izdelave aplikacije poteka tako, da najprej skupaj z vami naredimo načrt, ki bo ustrezal vaši ideji ali vam rešil problem. Nato pripravimo pregledno in intuitivno obliko. Tako pri načrtovanju kot tudi pri oblikovanju, v osredje postavljamo uporabnika aplikacije. Seveda vam po zaključku nudimo tudi podporo za izdelano aplikacijo.

Kontaktiraje nas.

Web komplett design

Web komplett design

Modernizacija

Imate spletno stran na kateri ponujate svoje izdelke in storitve, in želite izboljšati odziv na spletu v obliki novih strank. Pomagamo vam prestrukturirati in predstaviti vašo vsebino, izboljšamo pozicioniranje v spletnih iskalnikih in oblikujemo navigacijo na spletnem mestu, da bodo potencialni kupci hitreje našli svojo pot.

Dosežite svoje stranke.