Oglaševanje

Priložnost izgubljena,
ne vrne se nobena.


Google oglaševanje

Imamo večletne izkušnje z Google Adwords in Facebook Ads oglaševanjem in drugimi plačljivimi iskalnimi oglasnimi sistemi (Bing, Yandex, Sklik, Yahoo). Med tem časom smo razvili delovni proces, ki vam bo zagotovil večjo donosnost vaših oglaševalskih kampanj. Uživamo v izboljšanju rezultatov naših strank in zato do vsakega projekta pristopimo sistematsko. Vsaki stranki, ob pričetku, nudimo svetovanje, kako izboljšati procese na samem spletnem mestu in s tem vplivamo na osnovno poslovanje in izboljšanje prodajnega procesa.

Pogovorite se z nami.

Infoart Google oglaševanje

Infoart Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

Facebook je ogromen vir prikaznega oglaševanja na spletu. Skupno predstavlja 3 kratno število prikazov kot vsi njegovi tekmeci skupaj! Skupno število uporabnikov Facebooka je preseglo 1 milijardo, povprečen preživet čas na Facebooku pa je 7 ur mesečno. To so dejstva zaradi katerih morate biti prisotni!
Facebook marketing vam nudi idealno opcijo za ogromno povečanje relevantnega prometa na vaši spletni strani. Bodite prisotni in se predstavite svojim bodočim kupcem.

Izboljšajte svojo prisotnost.


Kupec je
kralj.


Remarketing

Remarketing je oblika prikaznega oglaševanja, ki ponovno cilja vaše pretekle obiskovalce/kupce. S tem zagotovim, da se zvestost vaših obstoječih strank poveča oz, da obiskovalce, ki vas že poznajo spremenimo v kupce. Uporabnikom prikažemo oglas, ki jih prepriča v zaključitev nakupa. Kljub temu da je bilo prikazno oglaševanje včasih opcija za velike oglaševalce z velikim marketinškim budgetom pa vam remarketing omogoča ponovno trženje strankam z visokim namenom za nakup. To vam zagotovi visoko donosnost oglaševalskih kampanij.

Povečajte svoj donos.

Web komplett Entwicklung