Podpora

Brez redne skrbi
ni zanesljivega sistema.


Infoart registracija domen

Domena

Vsako spletno mesto potrebuje domeno in gostovanje. Domena je kot naslov hiše, ki uporabnika usmeri na mesto kjer se nahaja vaša vsebina. Pomagamo vam pri registraciji, podaljševanju, zaščiti in upravljanju domene.

Bodite brez skrbi.


Nekateri tkajo mrežo,
ostali se vrtijo.


Infrastruktura

Upravljanje lastne strežniške infrastrukture v kakovosti, ki je potrebna za poslovanje, je kadrovsko intenzivna naloga. Naši strokovnjaki lahko to opravijo za vas, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje izdelke in storitve. Podpiramo vas pri upravljanju in širitvi vaše infrastrukture ter usposabljamo vaše osebje za učinkovito uporabo sodobnih IT okolij. Pridobite strokovnega partnerja.

Web komplett Management

Vsebina

Vsebina je kralj. Ko je vaše spletno mesto postavljeno je za zagotavljanje uspeha potrebna konstanta skrb, da se uporabnikom ponujajo najbolj relavantne vsebine, ki jih iščejo. Nudimo vam vse oblike podpore pri vnašaju vaših vsebin. Bodisi preproste vnose vsebin na splet, avtomatske uvoze podatkov ali artiklov na vaše spletno mesto, oblikovanje vsebin ... Poskrbimo tudi, da je vaše spletno mesto v skladu z zakonodajo GDPR o varovanju in rabi osebnih podatkov. Optimalno upravljanje z spletnim mestom.

Vnos spletne vsebine

Spletna varnost

Varnost

Napadi na spletne strežnike in spletne strani so prisotni vedno, zato je pomembno, da od same vzpostavitve spletnega ne zanemarjamo varnosti vse do trenutka ko je pogostokrat že prepozno. Z preventivo in redno skrbjo za spletno mesto se v večini izognemo nevščenostim. Vas skrbi za spletno mesto, prejemate vsiljeno pošto, vaši kontaktni obrazci prejemajo nerelevante oddaje, držite nezavarovane osebne podatke, vaše spletno mesto ne uporablja enkripcije ...

Zaščitite vaše spletno mesto.